no:Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA New ambassador: Ter Stegen NO/NO

Ny ambassadør.

I fjor sommer ble CUPRA offisiell ambassadør og transportpartner for FC Barcelona. I den forbindelse har vi fått et nytt medlem på laget, Marc ter Stegen, som er global ambassadør for merket. Målet er å styrke merkets synlighet rundt om i verden. Marc, som spiller på FC Barcelona og det tyske landslaget, betraktes som en av verdens beste keepere, og han har hatt en vellykket start på karrieren i La Liga.

Siden han signerte for klubben i mai i 2014, har nummer 1 på Barça vunnet 14 titler, inkludert en UEFA Champions League-tittel og flere titler i den spanske ligaen. Han har også spilt 24 kamper for det tyske landslaget.

Marc ter Stegen har alle kvalitetene til en moderne keeper: smidighet, raske reflekser og god i feltet. Det falt seg derfor naturlig å velge ham til å vise frem den moderne sportsligheten til CUPRA-merket. Marc er inspirert av den dynamiske kulturen i Barcelona, og dynamikk er noe vi også finner i CUPRAs DNA.

"Vi er utrolig glade for kunne å ønske ter Stegen velkommen på CUPRA-laget. Alle er imponert over Marcs fantastiske prestasjoner på banen, men vi var i tillegg imponert over den fantastiske personligheten hans. Vi følte oss med en gang sikre på at vi kan få til noe veldig bra sammen. 2020 er året CUPRA skal demonstrere sine evner på markedet med en sterk produktoffensiv, og det å slå seg sammen med en førsteklasses spiller som inspirerer hele verden fra Barcelona-målet, vil gjøre oss mer synlige, spesielt i nøkkelmarkeder som Tyskland og Spania", sier administrerende direktør i CUPRA, Wayne Griffiths.

Som en del av avtalen får Barças førstekeeper nøklene til en av de 1999 sportslige og elegante CUPRA Ateca Limited Edition-bilene.

"Jeg gleder meg til å bli global ambassadør for CUPRA. Merket har allerede tilknytning til Barcelona, og jeg kan virkelig identifisere meg med merkets verdier som ambisjon og besluttsomhet. Siden jeg også deler merkets sans for de små detaljene, det eksklusive og det sportslige, ser jeg frem til å delta aktivt i kommende CUPRA-prosjekter og til å kjøre de flotte bilene", sier Marc.

I tillegg til utnevnelsen av ter Stegen som global ambassadør, vil vi i februar også avduke den nye CUPRA Leon, som kommer både som kombimodell og Sportstourer, og racerbilene CUPRA Leon Competición og CUPRA e-Racer. Konseptbilen CUPRA Tavascan, merkets første helelektriske konseptbil, vil også bli presentert.