no:Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA partner with World Padel Tour NO/NO

CUPRAxPadel.

En ny kurs stakes ut fra padeltennisbanen

Noen sier at regler er til for å tøyes eller brytes. Vi sier at regler er til for å omdefineres. Derfor åpner vi døren til nye muligheter i den unike padeltennisverdenen. I tillegg til å velge fire av verdens beste padeltennisspillere som nye ambassadører for CUPRA, går vi sammen med World Padel Tour både i Spania og i flere andre land frem til 2021.

På samme måte som CUPRA kombinerer padeltennis forskjellige elementer. Den forholdsvis nye racketsporten er en blanding av tennis, squash og fronton-banen. Men i motsetning til disse spilles padeltennis innenfor fire vegger, som spillerne bruker strategisk. Denne dynamiske sporten kombinerer lidenskapen og presisjonen i håndlaget utstyr med besluttsomheten og ferdighetene til spillerne. Padeltennis ble oppfunnet i 1969 av en tennisspiller som var lei av at ballen hans alltid havnet i hagen til naboen. Derfor bygde han en vegg, og padeltennis så dagens lys. CUPRAs kjerneverdier unikhet, eksklusivitet og ytelse har vært en del av denne sporten helt siden den utradisjonelle begynnelsen. Akkurat som CUPRA tør den innovative sporten å omdefinere reglene.

"CUPRA har en fantastisk fremtid som vi ønsker å være en del av i mange år fremover". José Luis Serrano, administrerende direktør for World Padel Tour

Padeltennis er en sport som hyller bevegelsesfrihet og konkurranse like mye som vi gjør. Derfor vil vi de neste tre årene være internasjonal partner for World Padel Tour. I 2019 var vi til stede ved seks internasjonale arrangementer, fra Portugal til Paris og Mexico.

Padeltennis er den raskest voksende sporten i Europa, og som oss er den med på å skape nye forbindelser over hele kontinentet og utover det. Den spesialiserte sporten samler et bredt spekter av spillere og fans som deler samme lidenskap for sport og konkurranse. Gjennom samarbeidet med WPT vil vi gjøre padeltennis til en internasjonal sport, slik at alle en dag kan oppleve det unike med denne idretten.

Det krever stort mot å gå ut på en ny bane og omdefinere to idretter med lang tradisjon. Men padeltennis er mer enn bare en ny sport. Det er en tankegang som presser oss til å utfordre oss selv både når det gjelder kreativitet og håndverk. Det er en måte å spille på som tar oss til grensen av det som er mulig, og lar oss feire suksessen sammen.