no:Our DNA:Racing:The future of racing is here NO/NO

Fremtidens racing er her.

Kan du se for deg racingfans som kommuniserer med førerne av favorittbilene sine på banen? At de heier på dem ved å sende dem meldinger under løpet?

Kan du se for deg motorsport så stille og likevel så spennende og dramatisk? Miljøvennlig, men med like mye lidenskap og engasjement?

Snart trenger du ikke ta fantasien i bruk for å oppleve motorsporten som du aldri tidligere har sett den.

Og det takket være en liten mygg.

Møt verdens første helelektriske standardbil for racing – en racerbil som ikke trenger å brøle for å bli sett. Den lager bare en lav summelyd på nivå med en mygg mens den akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. CUPRA e-Racer er et resultat av iherdig konstruksjonsarbeid. Over 20 000 timer med hardt arbeid er lagt ned for å lage en ekte racerbil som ikke bare er her for å bli, men som også vil definere fremtidens racing på nytt.

Førerne kan komme opp i 12 000 o/min i stedet for de vanlige 6500, og likevel få maksimal ytelse og akselerasjon før nålen peker på rødt. I tillegg kan de gi relevante racingdata i sanntid takket være avanserte nettbaserte tjenester som også lar racingfansen spille en mye mer aktiv og spennende rolle, både på og utenfor banen.

Det er duket for en ny racingopplevelse. Dette er fremtiden.