no:Our DNA:CUPRA Konseptbiler:CUPRA UrbanRebel NO/NO

CUPRA Raval

En urban elbil som utfordrer det konvensjonelle og vekker følelser.

I 2025 lanserer vi CUPRA Raval (tidligere kjent som UrbanRebel) – vår helelektriske urbane bybil. En bil som tar CUPRA langt forbi tradisjonelle grenser. CUPRA Raval er drevet av følelser, samt designet og utviklet for å utfordre den elektriske verdenen. 

Den fremhjulsdrevne helelektriske bilen er bygget på en mindre utgave av Volkswagens MEB plattform og vil være en urban bil med høy ytelse – og følelser. 

Med resirkulerte og bio-baserte materialer er bærekraft gjennomgående for modellen og den vil flytte grensene for hva som er mulig i et kjøretøy for de miljøbevisste. UrbanRebel blir 4,03 meter lang

Bruk av 3D-teknologi i produksjonen  bidrar til både høyere ytelse og bilens uttrykk.

cupra-urbanrebel-interior

Fokus på vektsparing både i bilens eksteriør og interiør hjelper bilens 226hk sterke elektriske motor og batteri med å flytte den helelektriske urbane bilene fra 0-100 km/t på bare 6.9 sekunder og gi den en rekkevidde på opptil 440km (i versjonen med best rekkevidde).

Designet og utviklet i Barcelona vil UrbanRebel bli lansert i 2025. Produksjonen er planlagt i Martorell som resultat av forhandlingene om PERTE  (Strategic Project for Economic Recovery and Transformation program ) og VEC i Spania.

«UrbanRebel er mer enn bare en bil for oss. Dette er modellen som skal demokratisere urban elektrisk mobilitet. Tilgjengelig og bærekraftig, vil dette være den neste generasjonens introduksjon til vårt modellprogram» sa Wayne Griffiths under visning av modellen.