NO/NO

Våre garantier

5 års nybilgaranti

Ved kjøp av en ny CUPRA gjennom oss får du flere gode garantier. Nybilgarantien gjelder i 5 år eller til bilen har kjørt 100 000 km. For at garantien skal være gjeldende må du til enhver tid uføre all garantipåkrevd service, vedlike og reparasjoner i henhold til spesifikasjonene for kjøretøyets service- og vedlikeholdsprogram i løpet av garantiperioden. Garantiarbeider kan utføres hos et autorisert verksted eller av et frittstående verksted så fremt arbeidet er gjort i henhold til et tilfredsstillende fagmessig nivå. Justeringsarbeider og direkte slitasjedeler er unntatt fra denne garantien. 

 

Batterigaranti for elbil og ladbar hybrid

Alle nye ladbare hybridbiler og elbiler fra CUPRA leveres fra fabrikk med 8 år/160.000 km garanti på batteripakken. Batteriet skal holde minst 70% kapasitet i inntil 8 år/160.000 km. Garantien forutsetter lading i henhold til bilens instruksjonsbok og med originalt ladeutstyr.

Mobilitetsgaranti – 24 timer i døgnet

Hvis du følger CUPRAs anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du 24 timers mobilitetsgaranti. 

Garantien vil fornyes for hver gang det blir gjennomført service av bilen hos et CUPRA-sertifisert verksted. Hvis merkeverkstedet ikke har muligheten til å reparere bilen din umiddelbart vil garantien dekke gratis leiebil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (Leien inkluderer ikke bompenger og bensin). 

Vi tilbyr mobilitetsgaranti i samarbeid med Viking redningstjeneste.
De kan nås på følgende måte: 

I Norge: tlf: 915 04 444
Fra utlandet: +47 915 04 444

Startavgiften ligger på kr 0,45 og minutt takst er kr 0,32 for samtaler fra fasttelefon i Norge.  

Telefonnummeret kan også benyttes dersom man ikke har mobilitetsgaranti, men bileier vil da bli belastet for kostnader tilknyttet assistanse. 

Mobilitetsgaranti gir praktisk hjelp, god beskyttelse og er kostnadsfri hvis du følger bilens lanlagte serviceprogram. Garantien inneholder et stort utvalg med tjenester, alt fra hjemtransport til lån av bil i utlandet. (Vest-Europa, samt mange av de østeuropeiske landene). 

Hva dekker mobilitetsgaranti?

  • Starthjelp: Starthjelp, hjelp til skiftning av defekt hjul og eventuell inntauing av pil ved punkterte dekk. 
  • Hotellovernatting: Garantien dekker hotellovernatting for bilfører og passasjerer i 1 døgn dersom det egner seg å vente på bilen (kan ikke kombineres med erstatningsbil)
  • Kostnadsfri erstatningsbil: Dersom et CUPRA sertifisert verksted ikke kan tilby umiddelbar reparasjon, dekkes en erstatningsbil i inntil 3 dager med fri kjørelengde. (bom og drivstoff er ikke inkludert). 

Hva dekkes ikke av mobilitetsgaranti? 

  • Gjentatt starthjelp: Dersom bilen ikke har gjennomført kontroll på verksted etter første starthjelp vil ikke den gjentatte starthjelpen dekkes av garantien. 
  • Leiebil: Leie av bil dekkes ikke ved punktering. 
  • Selvforskyldte uhell: Feilfylling, drivstoffmangel eller utelåsing dekkes ikke. Garantien dekker heller ikke utforkjøring, kollisjon, drivstoffmangel grunnet is eller voksdannelse i drivstoffsystemet. Dette gjelder også en driftsstans forårsaket av reparasjoner utført ved et ikke-merkeverksted er ikke inkludert i mobilitetsgarantien. Det vil foretas samme vurderinger som ved et vanlig verkstedsbesøk.

Lånebil når du trenger det 

Vi i CUPRA er her for deg når du trenger det mest. Hvis noe uforutsigbart skjer med din CUPRA tilbys du en lånebil via vår Mobilitetsgaranti. Imens vil våre CUPRA-eksperter jobbe med å få bilen din tilbake på veien raskest mulig.