Inntil:
547
km*
Inntil (250 kW):
340
Hk*
0-100 km/t:
5.6
s
Motorer
RWD og 4WD

SELVTILLIT OG EGENART

 

En unik designfilosofi som kombinerer et strømlinjeformet ytre med progressive interiørelementer

 

Opplysende innovasjon

 

Opplyste CUPRA-logoer foran og bak, samt baklykter som strekker seg over hele hekken, fullfører det sportslige utseendet

 

 

Interior view of the CUPRA Tavascan with Y-bone console

NYSKAPENDE FØRERMILJØ

En moderne Y-formet konsoll i fargen Dark Ice og bøtteseter med Dark Night Mikrofibertrekk optimaliserer den sportslige kjøreopplevelsen

design din CUPRA Tavascan

Velg din kombinasjon av farge, felger og interiør. 

Farger

Felger

Interiør

Redefinerer ytelse

Den nye CUPRA Tavascan revolusjonerer kjøreopplevelsen, og gir deg friheten til å bevege deg elegant til destinasjonen

The new CUPRA Tavascan VZ tavascan blue colour charging

REKKEVIDDE NOK TIL Å UTFORSKE VERDEN

Med en elektrisk rekkevidde på inntil 547 km* og en ladehastighet som kan gi 100 km ekstra rekkevidde på bare 7 minutter, gir Tavascan deg selvtillit til å utforske verden

Fokuser på reisen

Våre avanserte sikkerhets- og kjøresystemer lar deg fokusere på veien, uten distraksjoner.

New CUPRA Tavascan Blue Metallic with Travel Assist and Adaptive Cruise Control (ACC)

vær trygg på veien

Beskyttet fra alle vinkler. Travel Assist er en kombinasjon av Adaptive Cruise Control (ACC) og Lane Assist Plus, som sørger for at du holder deg innenfor kjørefeltet og i trygg avstand til andre sjåfører. Når Travel Assist kombineres med Feltskifteassistent, overvåker bilen omgivelsene dine og forhindrer deg i å skifte kjørefelt inntil det er trygt å gjøre det.

CUPRA Tavascan blue colour with 21 inch copper and black covers wheels

enkel parkering

Tavascan kan parkere semi-autonomt ved hjelp av Trained Park Assist. Dette assistentsystemet analyserer og memorerer parkeringsmønsteret ditt i områder du ofte parkerer i, for at bilen skal kunne utføre parkeringene selv.

 

Med Remote Park Assist kan du utføre parkeringsmanøvrer direkte fra mobilen din, som er spesielt nyttig ved trange parkeringsforhold.

Tavascan Endurance

Med inntil 547 km* elektrisk rekkevidde

Tavascan Endurance
Inntil:
547
km*
Opp til (210 kW)
286
Hk
0-100 km/t
6.8
s
Tavascan VZ

Med firehjulstrekk og maks kjøreglede

Tavascan VZ
Inntil:
517
km*
Opp til (250 kW)
340
Hk
0-100 km/t
5.6
s

*CUPRA Tavascan er for øyeblikket ikke tilgjengelig for salg og avventer homologisering. De tekniske dataene som vises er kun indikative og kan variere. Tilgjengelig effekt (/HKKW) og kjøretøyets akselerasjon avhenger av batteriets ladetilstand og temperatur til enhver tid. Bildene er kun ment for illustrasjons- og informasjonsformål, og samsvarer ikke nødvendigvis med den serieproduserte utgaven.

Den angitte rekkevidden er en foreløpig verdi og er beregnet i samsvar med WLTP-reguleringen som fastsetter standard testbetingelser som gjelder for alle produsenter, slik at verdiene beregnet i henhold til denne reguleringen er sammenlignbare med hverandre for alle kjøretøy. Kjøretøyets elektriske rekkevidde avhengener av en rekke faktorer som terrengens topografi, værforhold, kjøretøyets ladetilstand , antall passasjerer og mengde bagasje, batteriets alder og tilstand, det valgte tilleggsutstyret (felger, dekk m.m.) bruk av elektriske forbrukere som oppvarming, bruk av klimaanlegg eller oppvarmede seter, og deres kjørestil. Ladetidene varierer avhengig av følgende faktorer: ekstern og batteritemperatur, maksimal spenning på ladingsystemet ditt og dets nåværende tilstand, samt batteritilstanden og bruken av annet elektrisk utstyr i bilen under ladning.

 

Endringer frem mot salgsstart kan forekomme.