blue-cupra-tavascan-2024-electric-suv-coupe
Inntil:
568
km*
Inntil (250 kW):
340
Hk*
0-100 km/t:
5.5
s
Motorer
RWD og 4WD

bygg din cupra tavascan

Velg lakkfarge, felger og interiør til din nye CUPRA Tavascan.

Farger

Felger

Interiør

OPPLEV CUPRA Tavascan i AR (augmented reality)

Opplev den CUPRA Tavascan i AR! Skann QR-koden for å utforske den stilfulle SUV-en fra alle vinkler og oppdag det unike interiøret.

to elektromotorer

Med to motorer kan du ha mer moro på veien.

Fronten på CUPRA Tavascan 2024 med nummerskilt, kobberlogo på panseret og hovedlykter

høyere ytelse

Den elektriske driften til Tavascan sørger for høy ytelse og effektiv energiutnyttelse. De to elektromotorene har en samlet effekt på 250 kW*. Det gjør at CUPRA Tavascan kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 5,5 sekunder. 

*CUPRA Tavascan er for øyeblikket ikke tilgjengelig for salg og avventer homologisering. De tekniske dataene som vises er kun indikative og kan variere. Tilgjengelig effekt (/HKKW) og kjøretøyets akselerasjon avhenger av batteriets ladetilstand og temperatur til enhver tid. Bildene er kun ment for illustrasjons- og informasjonsformål, og samsvarer ikke nødvendigvis med den serieproduserte utgaven.

Den angitte rekkevidden er en foreløpig verdi og er beregnet i samsvar med WLTP-reguleringen som fastsetter standard testbetingelser som gjelder for alle produsenter, slik at verdiene beregnet i henhold til denne reguleringen er sammenlignbare med hverandre for alle kjøretøy. Kjøretøyets elektriske rekkevidde avhengener av en rekke faktorer som terrengens topografi, værforhold, kjøretøyets ladetilstand , antall passasjerer og mengde bagasje, batteriets alder og tilstand, det valgte tilleggsutstyret (felger, dekk m.m.) bruk av elektriske forbrukere som oppvarming, bruk av klimaanlegg eller oppvarmede seter, og deres kjørestil. Ladetidene varierer avhengig av følgende faktorer: ekstern og batteritemperatur, maksimal spenning på ladingsystemet ditt og dets nåværende tilstand, samt batteritilstanden og bruken av annet elektrisk utstyr i bilen under ladning.

 

Endringer frem mot salgsstart kan forekomme.