no:Aktuelt:suv NO/NO

SUV - Biltypen for en moderne livsstil

Hva er en SUV?

SUV, eller Sports Utility Vehicle, er en biltype som kombinerer romslighet, sportslig utseende, og fremragende kjøreegenskaper.

Den høye sittestillingen i en SUV gir føreren en god oversikt over trafikken, noe som gjør den til et populært valg blant mange nordmenn.

Fordelene med en SUV

Oversikt: Den høye sittestillingen gir føreren en dominerende utsikt over veien, noe som kan øke selvtilliten og sikkerheten under kjøring.

Utseende:  Med sitt sportslige og robuste design, skiller for eksempel CUPRA Tavascan seg ut som en SUV Coupé på veien og gir et sterkt førsteinntrykk.

Fremkommelighet: Kombinasjonen av kraftig motor og  firehjulstrekk, gjør en SUV ideell for varierte kjøreforhold, fra bygater til utfordrende fjellveier.

Hva kjennetegner en SUV?

En SUV er ikke bare definert av størrelsen, men også av design og funksjonalitet. Med et sportslig og røft utseende appellerer den til de aller fleste.

Den høye sittestillingen gir ikke bare god oversikt, men gir også en følelse av å stige inn i en bil, i stedet for å sette seg ned i den.

Oppdag fremtidens SUV

Når vi snakker om SUVs, er det umulig å ikke nevne den banebrytende elektriske SUV-en, CUPRA Tavascan.

Med et nyskapende design, en imponerende rekkevidde på inntil 547 km og muligheten til å lade fra 0-100 km på bare 7 minutter, setter den en ny standard for hva en SUV kan være.

Er du interessert i en mindre bil? Les mer om en liten elbil eller en bybil.