no:Services:Leasing eller bilkjøp NO/NO

Finansiering

Leasing eller bilkjøp? 

 Hvilket alternativ som lønner seg for deg avhenger av din økonomiske situasjon og hvor stort bilbehov du har. Riktig informasjon gir deg grunnlaget du trenger for å ta en god avgjørelse. 

Ved å lease en bil hos oss, inngår du leie av en helt ny bil for en bestemt tidsperiode. Dette betyr at du slipper bruktbilrisikoen, og at du ikke trenger å tenke på hvor mye verdi bilen har etter endt leasingperiode. Ved et vanlig kjøp vil du kunne selge bilen og få gevinst. 

Fordeler ved kjøp og leasing av bil

Det finnes fordeler både ved å kjøpe og ved å lease. Hva som egner seg best for deg avhenger av disse faktorene: 

• Ønsket tidsperiode du vil ha bil

• Hvor ofte du bruker bilen

• Bilens servicekostnader

• Bilens verdi i markedet ved eventuelt salg

• Finansiering

Leasing av bil kan være et forutsigbart alternativ som avhenger av ønsket leasingperiode, servicekostnader, antatt bruksmønster, og bilens verdi ved fremtidig salg. Dersom du kjøper bilen vil bilens markedsverdi ved et eventuelt salg avgjøre kostnaden for ditt bilhold. Det bør også nevnes at vanlige driftsutgifter knyttet til bilbruk slik som forsikring, årsavgift, servicekostnader og drivstoff vil betales av deg uansett om du kjøper eller leaser bilen. 

Ta kontakt med våre rådgivere om leasing og kjøp av bil.

Så, bør du kjøpe eller lease bilen? 

Er du en som kjører mye og vil bytte til ny bil ca. hvert 3.-4.år vil leasing være et fornuftig alternativ. Leasing er et godt valg for deg som ikke ønsker å binde opp kapital. Det kan derimot være fordelaktig å kjøpe bilen hvis du har et ønske om å bruke samme bil i flere år og har muligheten til å ta opp et billån. 

Ta kontakt med en av våre rådgivere dersom du er usikker på hvilket alternativ du skal gå for. Vi vil sammen med deg gå gjennom ditt bilbehov og råde deg til det meste gunstige finansieringsvalget for deg!

Uavhengig av om du velger kjøp eller leasing av bil, vil du ha muligheten til prøvekjøring. Dette kan du enkelt bestille på nett. Finn din nye bil, og velg finansieringsalternativet som passer deg best, så avtaler vi utlevering for din nye bil. 

Andre finansieringsløsninger