no:Pride Move Us NO/NO

CUPRA Squared Experience.

Det du ser er virtuelt - det du kjører er ekte vare.

Vår filosofi om å hele tiden flytte CUPRA til nye nivåer, fører til at vi aldri tar pause med nyheter og nye opplevelser for våre kunder.

På vårt 4-årsjubileum presenterte vi nettopp CUPRA Squared Experience, en unik  racingopplevelse, fordi racing er en del av CUPRAs DNA. Siden de færreste noen gang vil ha muligheten til  å oppleve den uforglemmelige dette.

Vi har skapt den første opplevelsen som ligger utenfor den fysiske verdens grenser. Ideen stammer fra vår lidenskap for racing.  Hele opplevelsen vil være virtuell - med unntak av et viktig element, nemlig adrenalinkicket. Vi kaller det CUPRA Squared Experience, hvor vår helelektriske UrbanRebel vil være bilen som lar deg oppleve racing på en annen måte.

CUPRA Squared Experience

CUPRAs første NFT

Med bakgrunn i vårt ønske om å utfordre og utvikle oss videre, lanserer vi vår første CUPRA NFT med CUPRA UrbanRebel.

Allerede om et par uker skal vi auksjonere bort vår første NFT av UrbanRebel kombinert med den eksklusive muligheten til å være den aller første sjåføren i vår CUPRA Squared Experience. 

Disse nye, spennende opplevelsene er knyttet sammen med lanseringen av Metahype spennende nye settet med opplevelser knytter seg sammen med lanseringen av Metahype, som er vårt virtuelle univers.

FØLG MED FOR FLERE SPENNENDE OPPLEVELSER.