no:Owners:CUPRA CONNECT:CUPRA CONNECT NO/NO
Cupra connect gen4 born

4. GENERASJON CUPRA CONNECT FOR BORN

CUPRA CONNECT online-tjenester for CUPRA Born har eksklusive funksjoner for elektrisk kjøring.

Ladestasjon

ladestasjoner poi born

Ladestasjon

Naviger til nærmeste ledige ladestasjon.

Med det dynamiske POI-systemet kan du finne alle ladestasjonene i ditt område, med informasjon om åpningstider og hva slags ladehastigheter som er tilgjengelige. Du kan også lagre favorittene dine som interessepunkter, slik at det blir raskere og enklere å navigere dit.

Med det dynamiske POI-systemet kan du finne alle ladestasjonene i ditt område, med informasjon om åpningstider og hva slags ladehastigheter som er tilgjengelige. Du kan også lagre favorittene dine som interessepunkter, slik at det blir raskere og enklere å navigere dit.

LAST NED CUPRA CONNECT APPEN.

Last ned My CUPRA-appen for iOS

Last ned My CUPRA-appen for Android

SLIK AKTIVERER DU CUPRA CONNECT 

Aktivering av CUPRA CONNECT til din nye CUPRA Born er en rask og enkel prosess som kan gjøres i løpet av få minutter. Bare opprett en CUPRA ID-konto via My CUPRA-appen, logg på og registrer din bil og du kan begynne å bruke bilens tilkoblingsfunksjoner.

 

CUPRA CONNECT

Ofte stilte spørsmål (FAQ)


For å opprette en brukerkonto (CUPRA ID) i My CUPRA-appen, så klikker du på "Login" og deretter "Registrer". Legg inn din e-postadresse og opprett et passord og klikk på "Registrer". Du vil få tilsendt en bekreftelsesmail, åpne mailen og klikk på lenken i e-posten for å fullføre registreringen. 

Ved første pålogging kan du fylle inn øvrige personlige detaljer. 


CUPRA CONNECT GEN4-tjenester er en del av standardutstyret til din CUPRA Born.

  • Hvis din CUPRA Born er utstyrt med et mediesystem, har du tilgang til pakken CUPRA CONNECT for Media System, som inkluderer tjenesteporteføljen fra Safety & Service og Remote Access. 
  • Hvis din CUPRA Born er utstyrt med navigasjon, har du tilgang til CUPRA CONNECT PLUS for Navi System-pakken, som inkluderer tjenesteporteføljen fra Sikkerhet & Service, Fjerntilgang og Online Infotainment.

Vennligst sørg for at registreringsprosessen er fullført og at du har koblet til din CUPRA ID-brukerkonto. Da skal du kunne se dine tilgjengelige tjenester gjennom My CUPRA-appen. Du må være registrert for å se denne informasjonen.


"Online-modus" gjør det mulig å aktivere kjøretøy/bruksdata og plasseringsdata. Derfor er det et must å være i "Online-modus"før du starter påmeldingsprosessen.

"Offline-modus" unngår å sende eller motta data for nettbaserte funksjoner. Når du er innlogget, kan du aktivere/deaktivere alle CONNECT-tjenester samtidig ved å velge "Privatmodus" (Online/Offline) i velkomstskjermen, kontrollsenteret (klodeikon) og under "innstillinger" i infotainmentmenyen.

*Denne prosessen gjelder kun for de første CUPRA Born-kjøretøyene som produseres.


Se mer

*Charging profiles must be created previously in-car and have to be tied to specific location.

**Subject to optional equipment.