smarte funksjoner

Intuitive, smarte funksjoner hjelper deg å fokusere på veien foran deg og bidrar til økt sikkerhet. 

FUNKSJONER FOR AUTONOM KJØRING

Travel Assist kombinerer adaptiv cruise control og Lane Assist Plus. Funksjonen hjelper deg å holde bilen i kjørefeltet og holde trygg avstand til andre trafikanter ved hjelp av skybaserte data. Funksjonen assistert feltskifte gir en ekstra sikkerhet.

PARKERINGSASSISTENT

Minnefunksjonen til parkeringsassistenten og fjernstyrt parkering på trange steder ved hjelp av mobiltelefonen gjør det enklere å parkere elbilen. 

flere smarte funksjoner

smarte lysfunksjoner

De smarte lysfunksjonene gir varsler i sanntid, inkludert varsler om innkommende anrop, ladestatus, veivisning og bremsing.

CUPRA Tavascan med head-up-display

AR-head-up-display

Informasjonen som projiseres på frontruten i sanntid, gjør det enklere å følge med på trafikken og kjøre sikkert.

Illustrasjon av seter med smart setevarme i CUPRA

seter med smart setevarme

De komfortable og praktiske setene har elektrisk regulering, og de stiller automatisk inn setevarmen basert på vanene dine. De gjør det også enkelt å sette seg inn i bilen. 

NETTBASERTE TJENESTER

CUPRA CONNECT* nettbaserte tjenester øker komforten i bilen.

CUPRA Tavascan med infotainmentsystem som viser kart over ladestasjoner

15" INFOTAINMENTSYSTEM

På den store skjermen i bilen har du tilgang til favorittapper, kart over ladestasjoner, underholdning og stemmestyringsassistent.

my cupra app routines user experience and charging schedule

MY CUPRA-APPEN

Du kan bruke appen til å fjernstyre klimaanlegget og ladingen av batteriet eller sende mål til bilen. Fjernstyrt låsing og opplåsing øker sikkerheten.

* Connect-tjenestene (informasjon om og styring av bilen med app) er bare tilgjengelig i en begrenset periode regnet fra bilen første registreringsdato. Dette gjelder tjenestene: Connect lisens og Safety & Service som gjelder til hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av SEAT/CUPRA, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra SEAT/CUPRA. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos SEAT/CUPRA.