cupra tavascan SUV model showcased against a picturesque sunset
Tavascan Endurance

Rask respons og god kjøreopplevelse.

Tavascan Endurance
Inntil:
547
km*
Opp til (210 kW):
286
HK*
0-100 km/t:
6.8
s
Tavascan VZ

Med firehjulstrekk og maks kjøreglede.

Tavascan VZ
Inntil:
517
km*
Opp til (250 kW):
340
HP*
0-100 km/t:
5.6
s

utstyrspakker

CUPRA Tavascan med infotainmentsystem med navigasjonskart

Drive Pack

Fokus på høy teknisk standard med: navigasjonssystem, 3-soners Climatronic, Keyless Access Advanced, tonede vinduer, autonome kjøre- og parkeringsfunksjoner, alarm med mer.

Instrumentpanel, forseter, ambientebelysning og infotainmentsystem i CUPRA Tavascan

Immersive Pack

Fokus på design og teknologi med: 20-tommers lettmetallfelger, Dark Night-interiør med bøtteseter med setevarme og trekk i resirkulert mikrofiber, Sennheiser-lydanlegg med 12 høyttalere, kamera med fugleperspektiv, armlene bak og dobbelt bagasjeromsgulv.

CUPRA Tavascan, hodestøtte på bøttesete med kobberfargede detaljer

Adrenaline Pack

Fokus på ytelse og design med: AR-head-up-display, Matrix LED-teknologi, 21-tommersfelger, panoramasoltak og dynamisk sportsunderstellsregulering i tillegg til innholdet i Immersive-pakken.

Klimaregulering i CUPRA Tavascan

Winter Pack

Tilpasset vintersesongen med: varmepumpe, oppvarmet frontrute og setevarme foran. Vinterpakken sørger for ekstra komfort i kulden.

*CUPRA Tavascan er for øyeblikket ikke tilgjengelig for salg og avventer homologisering. De tekniske dataene som vises er kun indikative og kan variere. Tilgjengelig effekt (/HKKW) og kjøretøyets akselerasjon avhenger av batteriets ladetilstand og temperatur til enhver tid. Bildene er kun ment for illustrasjons- og informasjonsformål, og samsvarer ikke nødvendigvis med den serieproduserte utgaven.

Den angitte rekkevidden er en foreløpig verdi og er beregnet i samsvar med WLTP-reguleringen som fastsetter standard testbetingelser som gjelder for alle produsenter, slik at verdiene beregnet i henhold til denne reguleringen er sammenlignbare med hverandre for alle kjøretøy. Kjøretøyets elektriske rekkevidde avhengener av en rekke faktorer som terrengens topografi, værforhold, kjøretøyets ladetilstand , antall passasjerer og mengde bagasje, batteriets alder og tilstand, det valgte tilleggsutstyret (felger, dekk m.m.) bruk av elektriske forbrukere som oppvarming, bruk av klimaanlegg eller oppvarmede seter, og deres kjørestil. Ladetidene varierer avhengig av følgende faktorer: ekstern og batteritemperatur, maksimal spenning på ladingsystemet ditt og dets nåværende tilstand, samt batteritilstanden og bruken av annet elektrisk utstyr i bilen under ladning.

 

Endringer frem mot salgsstart kan forekomme.