no:Lading:DEFA Power NO/NO

CUPRA x DEFA POWER

Hjemmelader fra DEFA

Å eie en elbil handler ikke bare om å investere i et kjøretøy, men også om å investere i infrastrukturen som støtter det. CUPRA forstår viktigheten av å tilby elbiler med imponerende ytelse og design, men også praktiske løsninger som gjør livet enklere for kundene våre. Derfor er vi stolte av å introdusere DEFA Power - en avansert og intuitiv vegglader for hjemmebruk som tar lading av din elektriske CUPRA til neste nivå.

  • Opptil 22kW ladeeffekt*
  • 6 meter ladekabel - tåler ekstreme forhold
  • Lad når strømprisen er lavest

Maksimal effekt og smart lading
DEFA Power er designet for å gi deg full kontroll over ladeprosessen. Med en imponerende maksimal effekt på opptil 22kW, sikrer denne hjemmeladeren rask og pålitelig lading, uansett hvilken kapasitet du kan motta - enten det er 7,4kW, 11kW eller 22kW. Den smarte teknologien bak DEFA Power optimaliserer tilgjengelig strøm, slik at du kan lade med lavest mulig kostnad ved å unngå å lade når strømprisene er på sitt høyeste.

PowerSmart™ med Power Appen
Med PowerSmart™-funksjonen og DEFA Power-appen kan du enkelt planlegge ladingen din basert på daglige strømpriser fra Nord Pool. Dette lar deg utnytte gunstige priser og unngå å lade når strømmen er dyrest. Appen gir deg også full kontroll over ladeprosessen, slik at du kan overvåke ladestatusen og til og med bestemme hvem som har tilgang til hjemmeladeren din.

Optimal brukervennlighet og fremtidsrettet design
DEFA Power skiller seg ut med sitt intuitive display av høy kvalitet som guider deg gjennom ladeprosessen skritt for skritt. Med tilkoblingsmuligheter som WiFi, 4/5G og LAN, samt støtte for åpen standard som OCPP 2.0.1 og ISO15118, er DEFA Power klar for fremtiden og kan integreres sømløst med andre smarte enheter i hjemmet ditt.

Sikkerhet og tilpasning
Vi forstår viktigheten av sikkerhet, også når det gjelder lading av elektriske kjøretøy. Derfor har DEFA Power innebygd effektiv tilgangsstyring, slik at du kan bestemme hvem som har tilgang til hjemmeladeren din via QR-kode, RFID / NFC eller SMS. I tillegg kommer DEFA Power med en robust 6 meter Type 2-ladekabel som er laget for å tåle ekstreme forhold og gir deg fleksibilitet i daglig bruk.

DEFA Balancer
Vi tilbyr DEFA Power både med og uten Balancer. En Balancer optimaliserer bruken av husets tilgjengelige strøm og fordeler tilgjengelig strøm direkte til veggladeren.  

En vegglader for alle behov
Uansett hvilken elektrisk modell fra CUPRA du eier, kan DEFA Power håndtere alle strøm- og fasebehov. Med DEFA Power får du en pålitelig og effektiv løsning som er skreddersydd for å møte behovene dine for hjemmelading.

CUPRA er dedikert til å ikke bare levere førsteklasses elektriske biler, men også førsteklasses ladeløsninger som gjør det enkelt og praktisk for kundene våre å eie og bruke elektriske kjøretøy. Med DEFA Power kan du lade opp din elektriske CUPRA raskt, enkelt og trygt hjemme, og alltid være klar for å oppleve verden.

Bestill elbil og hjemmelader i vår nettbutikk

* For å kunne oppnå maksimal ladeeffekt, må du lade med en bil som kan oppnå 22 kW ladeeffekt gjennom AC-lading.