no:Our DNA:Lifestyle:Sunglasses, handmade for driving. NO/NO

L. G. R. for CUPRA

Solbriller, håndlaget for bilkjøring.

Hva er konseptet bak produktene fra L.G.R?

Opplevelser og eventyr er inspirasjonskildene for L.G.Rs solbriller for bilførere. Duften og fargene på den italienske rivieraen. En ettermiddag med en god bok på Muthaiga Country Club i Nairobi. Å sitte under et akasietre og bare la tiden gå. Disse visjonene omsettes til design.

Hva tenker dere når dere hører ordet luksus?

Selskapet har vokst siden vi startet i 2008, og vi har nå femten ansatte og tre fabrikker i Italia. Likevel blir alle solbrillene fortsatt laget for hånd. Denne begeistringen for håndverket gjenspeiler perfekt hvordan vi definerer luksus.

Hvem bruker bilsolbrillene fra L.G.R?

Vi har oppnådd internasjonal suksess, og solbrillene våre brukes blant annet av kjendiser som Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid og Giorgio Armani.

Inspirert av Afrika, håndlaget i Italia. Hvordan henger det sammen? 

Bakgrunnen er en familiesaga som kombinerer afrikansk arv med italiensk håndverk. Du finner begge kulturene i alle aspekter av merket vårt, og i alle nye kreasjoner.

Fortell oss om produksjonsprosessen.

Prosessen starter med dyktige håndverkere som kan skape autentiske og elegante produkter av ypperste kvalitet. Alle materialene behandles etter tradisjonelle metoder. Det gjør alle L.G.R-modellene unike. For eksempel poleres acetatet grundig for hånd uten bruk av løsemidler eller lakk, for å få en silkeblank finish.

En av egenskapene til en racerbil er at den er lett. Hvordan har dere skapt en forbindelse til det?

Det er konseptet bak Lawrence Flap-modellen. Denne modellen er utviklet for CUPRA, og vi ønsket å fokusere på letthet. 

Hva var inspirasjonen bak designen på Lawrence Flap-modellen?

Vi hentet inspirasjon fra CUPRAs farger og sportslighet, samtidig som vi tok hensyn til merkets kjerneverdier: unikhet, eksklusivitet og ytelse.

Hvilke materialer brukes i Lawrence Flap-modellen?

Vi brukte mye tid på å finne den riktige kombinasjonen av farger og materialer, med rustfritt stål, skinn og herdet mineralglass.

Hvilken detalj på Lawrence Flap-modellen liker dere best?

Den eksklusive kobberfargen på brillestengene og på sømmen på klaffene, og skinnklaffene på sidene.

CUPRA mener at eksklusivitet og håndverk går hånd i hånd. Hva tenker dere?

Vi er helt enige. Hos L.G.R tar vi vare på den italienske arven gjennom hardt arbeid utført av ekte mennesker som har brukt hele sitt liv på å spesialisere seg på dette nitidige håndverket. Hver innfatning er konstruert for hånd ved hjelp av tradisjonelle produksjonsmetoder. Det gir et helt spesielt produkt. 

Hva gjør Lawrence Flap-solbrillene til et ekte CUPRA-produkt?

Solbrillene fås med rødt speilglass eller gult fotokromatisk glass. De er de beste solbrillene til kjøring, og de sikrer god sikt og optimal beskyttelse for øynene.