no:Our DNA:News & Events:The new Wilson Bela CUPRA V2 racquet NO/NO

Avduking av fremtidens bildesign: CUPRA Tavascan

Med designretningen til Jorge Díez, former CUPRA sin umiskjennelige identitet gjennom den helt nye CUPRA Tavascan. Den helelektriske SUV-en fanger essensen av fremtidens kjøreopplevelse.

Designet til CUPRA Tavascan kombinerer elementer fra en SUV med elegansen av en coupé-arkitektur, og representerer sofistikert sportslighet. Den leverer imponerende aerodynamisk ytelse og opprettholder CUPRAs engasjement for nullutslipp.

Se designhistorien vår og bli med på en fengslende reise som utforsker skapelsen av den helt nye CUPRA Tavascan.

CUPRA tavascan blue colour copper black covers wheels highway

Episode 1 – CUPRA Tavascans designhistorie

Å skape en visjon utenfor det konvensjonelle: CUPRA Tavascan-konseptet

«Å skape et unikt design med en kraftig personlighet betyr å respektere visjonen vår, selv om den ikke appellerer til alle. Å være tro mot essensen vår er avgjørende.»

CUPRA Tavascans unike kombinasjon av SUV og coupé-arkitektur var en bevisst innsats for å bryte med tradisjonelt bildesign. Kombinasjonen av estetikk og teknikk har resultert i et nytt bildesign som gir en fartsfølelse utenom det vanlige.

Designlederen vår, Jorge Díez, har prioritert et karaktersterkt design som utfordrer konvensjonelle normer. Det er ikke designet for å appellere til alle, men for å fange hjertene til de få.

Den mørke masken på bilens front, som minner om en superhelts mystiske blikk, gir bilen en dynamisk og sporty karakter. Dette legger grunnlaget for en spennende kjøreopplevelse.

Å skape en unik identitet gjennom bildesign

 

«For oss bestemmer øynene til et menneske retningen vår, de bestemmer mange ting som karakter og identitet»

Dette perspektivet er grunnlaget for designfilosofien til CUPRA Tavascan. Den har nye markante frontlykter, som inkluderer vår tretrekantede øyesignatur.

En viktig utvikling i CUPRAs designspråk er CUPRA Tavascans trekantede logo på bilens front. Dette er et unikt kjennetegn for vårt merke – et særegent opplyst emblem.

Det representerer også Tavascans sterke personlighet, som blir levendegjort av bilens progressive sentrale ryggrad.

Kunst og funksjon: CUPRA Tavascans sentrale ryggrad

I interiøret til CUPRA Tavascan finner vi den sentrale «ryggraden», et kunstnerisk mesterverk som kombinerer form og funksjon. Ryggraden støtter dashbordet og skaper samtidig en forførende atmosfære for sjåfør og frontpassasjer, med sin sofistikerte og moderne struktur.

En drøm blir realisert: Fra skisser til virkeligheten

CUPRA Tavascan er tro mot vårt motto: "Hvis vi kan drømme det, kan vi skape det."

Vi har designet en bil som utfordrer konvensjoner og redefinerer kunsten i bilkjøring. CUPRA Tavascan er ikke bare en elektrisk bil; det er et mesterverk som innleder en ny æra.

I neste episode utforsker vi de detaljerte aspektene ved det emblematiske eksteriøret som ytterligere etablerer CUPRA som en ukonvensjonell utfordrer. Bli med oss i feiringen av innovativt og progressivt bildesign, representert av den imponerende CUPRA Tavascan.