no:Our DNA:News & Events:Official sponsors of electrifying esports NO/NO

Utmerkelser og priser CUPRA Born

CUPRA har blitt best i test og vunnet en rekke priser siden lanseringen i 2021. Her er en oversikt over priser, tester, omtaler og utmerkelser som CUPRA Born har fått så langt. 

"Knallkjøp under 400 000", elbil24 (2023)

CUPRA Born 58 e-boost er én av tre biler som blir definert som knallkjøp under 400 000 av elbil 24. Utdrag fra artikkelen: "Bilen framstår som den mest sportslige av de tre, med høyest motorytelse og raskest akselerasjon. Merk videre at den byr på hurtigladehastigheter på inntil 120 kW, noe som er raskere enn de to andre i dette selskapet." 

Les hele testen her (krever innlogging)

Tøff, gøyal, fantastisk! Lyd og bilde 2022

Internasjonale utmerkelser

Best small electric car to drive
What car? Awards 2024 & 2023

"På samme måte som det finnes gode oppskrifter med lite fett, viser Cupra Born at små elektriske biler ikke trenger å være kjedelige". 

Les mer hos Whatcar?


Medium Electric Car of the Year 2023
Company Car & Van Awards

"Merkets første helelektriske bil fikk ros for sin avanserte drivlinje, sjenerøse spesifikasjoner, dynamiske stil og engasjerende håndtering".

Les mer

Best hot hatch 2023
The Car Expert 

"Konkurransedyktig rekkevidde, romslig og praktisk interiør, sportslig utseende, lave driftskostnader og høyt nivå av standardutstyr. CUPRA Born er et godt valg". 

Les hele oppsummeringen

Best Electric Hot Hatch: Cupra Born
Driving Electric, 2023

"2023 ser ut til å bli året for den elektriske hot hatch, med CUPRA Born som vår favoritt".

Les mer hos Driving Electric


Car of the Year 2022
What car? Awards

CUPRA Born vant den prestisjetunge What Car? Awards og ble kåret til årets bil innenfor kategorien småbil. "Imponerende rekkevidde, svært god ytelse, morsom å kjøre, praktisk og mye bil for pengene" er punkter som blir trukket frem i juryens begrunnelse.

Les hele begrunnelsen