no:Our DNA:Samarbeidspartnere:CUPRA partner with World Padel Tour NO/NO

CUPRAxPadel.

En ny kurs stakes ut fra padeltennisbanen

Noen sier at regler er til for å tøyes eller brytes. Vi sier at regler er til for å omdefineres. Derfor åpner vi døren til nye muligheter i den unike padeltennisverdenen.

På samme måte som CUPRA kombinerer padeltennis forskjellige elementer. Den forholdsvis nye racketsporten er en blanding av tennis, squash og fronton-banen. Men i motsetning til disse spilles padeltennis innenfor fire vegger, som spillerne bruker strategisk.

Denne dynamiske sporten kombinerer lidenskapen og presisjonen i håndlaget utstyr med besluttsomheten og ferdighetene til spillerne. Padeltennis ble oppfunnet i 1969 av en tennisspiller som var lei av at ballen hans alltid havnet i hagen til naboen. Derfor bygde han en vegg, og padeltennis så dagens lys. CUPRAs kjerneverdier unikhet, eksklusivitet og ytelse har vært en del av denne sporten helt siden den utradisjonelle begynnelsen. Akkurat som CUPRA tør den innovative sporten å omdefinere reglene.

"CUPRA har en fantastisk fremtid som vi ønsker å være en del av i mange år fremover". José Luis Serrano, administrerende direktør for World Padel Tour

Padeltennis er en sport som hyller bevegelsesfrihet og konkurranse like mye som vi gjør. Derfor vil vi de neste tre årene være internasjonal partner for World Padel Tour. I 2019 var vi til stede ved seks internasjonale arrangementer, fra Portugal til Paris og Mexico.

CUPRA and world patel tour video on our collaboration

Padeltennis er den raskest voksende sporten i Europa, og som oss er den med på å skape nye forbindelser over hele kontinentet og utover det. Den spesialiserte sporten samler et bredt spekter av spillere og fans som deler samme lidenskap for sport og konkurranse. Gjennom samarbeidet med WPT vil vi gjøre padeltennis til en internasjonal sport, slik at alle en dag kan oppleve det unike med denne idretten.

Det krever stort mot å gå ut på en ny bane og omdefinere to idretter med lang tradisjon. Men padeltennis er mer enn bare en ny sport. Det er en tankegang som presser oss til å utfordre oss selv både når det gjelder kreativitet og håndverk. Det er en måte å spille på som tar oss til grensen av det som er mulig, og lar oss feire suksessen sammen.

OBS: avsluttet.
*Konkurranseregler «Prøvekjør CUPRA Born i perioden 11.-30. april og vinn billetter til Palmesus»

Har du lyst til å prøvekjøre en sporty bil med godt lydanlegg? Liker du å høre på bra musikk med gode venner? Når har du mulighet til å vinne Palmesus-billetter – bare ved å prøvekjøre CUPRA Born! 

Vi har trukket en vinner som ble kontaktet 11.05.2023. Vi takker alle for deltakelsen. 

Les hvordan du kan delta her.

1. Generell informasjon

Konkurransen varer fra 11. – 30. april 2023.  

Slik blir du med i konkurransen:

  1. Bestill og gjennomfør en prøvekjøring av CUPRA. Du kan bestille og gjennomføre prøvekjøringen via nettsidene våre ( https://outlook.office365.com/owa/calendar/HaraldAMllerAS1@moller.onmicrosoft.com/bookings/ eller på WeLoveCUPRA Padel Tour i Drammen 14. - 16. 2023
  2. Vi trekker 1 vinner av 2 Palmesus WIP Weekendbilletter blant de som har bestilt og gjennomført en prøvekjøring i perioden 11. – 30. april 2023.  

Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle som har gyldig førerkort og oppfyller kravene til å gjennomføre en prøvekjøring. Du kan booke prøvekjøring på nett eller på vår stand på WeLoveCUPRA Padel Tour i Drammen 14.-16. april 2023.

En person kan bare bli registert for å være med i konkurransen én gang. Flere gjennomførte prøvekjøringer vil derfor ikke gi større sjanse for å vinne.

 

4. Premier

Vi trekker 1 vinner av 2 billetter til Palmesus 2023 til en verdi av 7.398,-Vinnerne trekkes fra de som har booket og gjennomført prøvekjøring både på nett og via eventet i Drammen.

Konkurransens vinnere blir offentliggjort på cupraofficial.no i begynnelsen av mai 2023. Vinnerne blir kontaktet på tlf eller epost oppgitt ved registrering av prøvekjøring.  Premiene kan ikke byttes til noe annet. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene.

 

5. Personvern

Les mer om personvern og hvordan vi behandler dine personopplysninger her Privacy Policy | CUPRA (cupraofficial.no)

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. CUPRA kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å slette bidrag / bookinger som oppleves som spam.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte CUPRA Garage:
Tlf: 24 03 56 00 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: kontakt@cupra.no