no:Our DNA:Samarbeidspartnere:CUPRA finner tonen med Palmesus NO/NO

Opplev CUPRA på Palmesus

Festivalsesongen er snart i gang!

Bli med på en uforglemmelig opplevelse på Skandinavias største strandfest, Palmesus, hvor CUPRA tar deg med inn i et unikt univers av musikk, design og dynamiske kjøreopplevelser! Med festivalsesongen rett rundt hjørnet, er det på tide å forberede seg på å skape minner som varer livet ut.

Velkommen til CUPRA Stage på Palmesus 2024!

Bli med på en uforglemmelig opplevelse på Skandinavias største strandfest, Palmesus, hvor CUPRA tar deg med inn i et unikt univers av musikk, design og dynamiske kjøreopplevelser! Som en ledende nykommer i bilbransjen, går CUPRA i front når det gjelder å utfordre det tradisjonelle, og nå kan du bli en del av reisen når du besøker Palmesus i år.

CUPRA x Palmesus: Når musikk møter innovasjon

CUPRA, drevet av en lidenskap for design og kjøreglede, har slått seg sammen med Palmesus for å skape en unik opplevelse for festivaldeltakere fra hele landet. På CUPRA Stage kan du nyte de beste musikkopplevelsene mens du utforsker det spennende CUPRA-universet. Med et fokus på urbanitet og modernitet, er dette samarbeidet en perfekt match for både CUPRA og Palmesus-publikummet.

CUPRA Palmesus 2023

CUPRA Born

En ny måte å oppleve biler på

CUPRA-satsingen i Norge, ledet av Harald A. Møller AS, bringer en ny tilnærming til bilkjøp og -service. Utforsk vårt utvalg av elektriske biler i vår nettbutikk, og opplev fremtiden innen bilteknologi. Med 22 servicepunkter over hele landet, fra Kristiansand til Tromsø, er vi alltid klare til å støtte deg på veien.

Men visste du at CUPRA ikke bare handler om å eie en bil? Vi ønsker å tilby fleksible løsninger som passer din livsstil. Derfor finner du også våre biler på bildelingsplattformen, Hyre, slik at du kan leie til en CUPRA når du trenger det, uten å måtte eie den. Med Hyre kan du enkelt finne og låne en CUPRA i ditt nærområde, og nyte den dynamiske kjøreopplevelsen uten forpliktelser. 

Og for de som foretrekker å ha tilgang til en CUPRA hele tiden, lanserte vi CUPRA Frii - vårt innovative bilabonnement som gir deg frihet til å kjøre når du vil, uten bekymringer for eierskap eller servicekostnader. Med CUPRA Frii disponerer du CUPRA Born til en fast månedspris, alt inkludert. Det er enkelt, fleksibelt og perfekt for de som ønsker å leve livet uten begrensninger.

Utforsk våre nye måter å oppleve biler på, enten det er gjennom eierskap, bildeling med Hyre eller abonnement med CUPRA Frii. Vi er her for å gjøre bilkjøring enklere og mer spennende enn noensinne!

Dyrk lidenskapen din med CUPRA

Fra vårt hovedsete i Barcelona til stranden på Palmesus, dyrker CUPRA en lidenskap for livet og alt det har å tilby. Vi tar deg med på en reise gjennom musikk og kjøreopplevelser som du sent vil glemme.

Besøk oss på CUPRA Stage på Palmesus 2024 og opplev lidenskapen og energien som bare CUPRA kan tilby!