no:Our DNA:Samarbeidspartnere:CUPRA finner tonen med Palmesus NO/NO

CUPRA finner tonen med Palmesus.

CUPRA, nykommer og utfordrer i bilbransjen, velger sine egne veier i en ellers tradisjonell bilbransje. Nå går de i tospann med Palmesus, hvor festivaldeltakere fra hele landet får tre inn i CUPRA-universet når de ankommer Skandinavias største strandfest, og kan nyte musikken fra den nye scenen CUPRA Stage.  

-          CUPRA skal ha en tydelig posisjon i markedet. Et viktig virkemiddel på veien hit er samarbeid med aktører som støtter denne posisjonen. Palmesus treffer målgruppen vår godt og partnerskapet er en naturlig forlenging av CUPRAs internasjonale samarbeid med Primavera Sound. For oss i CUPRA er det også et poeng at vi viser oss frem på måter og arenaer som skiller seg ut, noe Cupra Stage er et godt eksempel på. Samarbeidet med Palmesus åpner for akkurat det, sier Sanna Grønli Andersen, markedssjef for CUPRA Norge i Harald A. Møller AS.

Festivalsamarbeidet er en naturlig en videreføring av CUPRAs merkevare og strategi, og ønsket posisjonering på det norske markedet, som en urban og moderne merkevare. Med i arbeidet har også PHD gjennom sitt aktiveringsbyrå FUSE vært.

-          Med Palmesus som partner, et spennende konsept og aktivering kan vi kan fortsette arbeidet med å bygge riktige assosiasjoner til CUPRAs merkevare og nå en spennende målgruppe, sier kundedirektør i PHD, Masha Scekic.

CUPRA-satsingen i Norge springer ut av Harald A. Møller AS, og har etablert suksess med digital tilstedeværelse, hjemlevering og en nettbutikk som gjør det enkelt og effektivt å kjøpe bil. CUPRA har ikke tradisjonelle forhandlere, og kundene kan bestille gjennom nettbutikken cupra.no. Service og reparasjoner løses gjennom CUPRAs samarbeid med 22 servicepunkter med etablerte relasjoner til Harald A. Møller, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

CUPRA har sitt hovedsete ved Barcelona, hvor man allerede har etablert et nært samarbeid med en av verdens mest anerkjente musikkfestivaler, Primavera Sound. CUPRA dyrker entusiasme, design og dynamiske kjøreopplevelser. De siste årene har CUPRA hatt en betydelig vekst og fremover skal den videre veksten være helelektrisk. Elbilen CUPRA Born har allerede fått en solid mottakelse fra norske kunder og journalister.  

Palmesus omtales som Skandinavias største strandfest, og er med 25,9 år i snittalder på sine besøkende kanskje Norges sterkeste mediekanal for de under 30 år. I år skal festivalen avholdes 30. juni og 1. juli i Kristiansand. Hvert år samles nesten 60.0000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å nyte sol, sommer og store musikkopplevelser. 

Palmesus er godkjent som Miljøfyrtårn-bedrift, og har tatt flere viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.

Samarbeidet mellom CUPRA og Palmesus er et partnerskap mellom to aktører som ser frem til å utforske de mer kreative mulighetene som kan ligge i et slikt samarbeid. Det innebærer at man ikke har noen planer om å begrense seg til tradisjonell logoeksponering.