no:Our DNA:Samarbeidspartnere:FC Barcelona sponsorship NO/NO

Vil inspirere hele verden fra Barcelona.

Varemerkene CUPRA og FC Barcelona er ikke bare fra samme by, men deler også en lidenskap for høy ytelse, kreativitet og unik stil. Det er dette som er drivkraften i alliansen de nå har inngått. 

“CUPRA spiller på lag med FC Barcelona de neste 5 sesongene."

CUPRA har alltid vært opptatt av det sportslige og innovative. Det har nå ført merket ut på fotballbanen. Bilmerket har blitt offisiell bil- og transportpartner for fotballklubben i hjembyen de neste fem sesongene. Dette er mer enn et tradisjonelt samarbeid, og de viktigste målene er basert på deres felles verdier og bakgrunn. 

Barcelona er hjembyen til både CUPRA og FC Barcelona. Begge preges av en dynamisk ånd, og begge arbeider aktivt med å fremme unge talenter og nytenking.

CUPRA vil også være en av fotballklubbens globale offisielle partnere.

Det vil være en CUPRA VIP-lounge på alle hjemmekampene på Camp Nou, og det vil være et midlertidig område utenfor stadionet der Barça-fansen kan bli kjent med merket. I tillegg vil stadionanlegget bli brukt som testområde for urbane mobilitetsprosjekter.

CUPRA Formentor blir også den første modellen noensinne til å bli valgt som offisiell bil for FC Barcelona. I kunngjøringen fremhevet administrerende direktør i CUPRA, Wayne Griffiths, at det å "gjøre CUPRA Formentor til offisiell bil for FC Barcelona faller naturlig. Modellen er designet, utviklet og vil bli produsert i Barcelona, byen der disse to merkene har sitt opphav. Det er herfra vi vil inspirere verden. Dette vil øke bilens synlighet globalt, og det tar oss ett skritt videre mot å gjøre CUPRA til et ettertraktet merke for bilentusiaster."

Som en del av samarbeidet mellom CUPRA og FC Barcelona vil flere CUPRA Formentor-modeller bli stilt til klubbens disposisjon. I tillegg har spillerne mulighet til å få tilpasset en CUPRA Formentor etter ønske. De kan blant annet velge mellom et bredt utvalg av lakkfarger og flere andre designelementer. En av de første spillerne som får kjøre flaggskipmodellen, er den tyske keeperen Marc ter Stegen, som ble global CUPRA-ambassadør i februar.