no:Our DNA:Samarbeidspartnere:CUPRA finner tonen med Palmesus NO/NO

Konkurranse - veien til Palmesus.

Konkurransen er avsluttet. 

Det har vært mange deltagere og stor interesse for denne konkurransen. Vinnerne har nå blitt kåret og kontaktet. Tusen takk for alle fantastiske bidrag! 

Vinn en utslippsfri roadtrip, gratis lading, VIP-Billetter og overnatting til Palmesus!

Klar for eventyr?
Hedvig Hjertaker, tidenes yngste kvinne til Sydpolen, og Norges beste skater Elias Nilsen skal på utslippsfri roadtrip til Palmesus med CUPRA og Eviny. Nå kan du og vennegjengen gjøre det samme!

Roadtrip mot null
I jakten på null er utslippsfri transport helt avgjørende. Som produsent av elbiler og leverandør av ladere med ren fornybar energi, er CUPRA og Eviny en del av løsningen. 

Derfor trekker vi to heldige vennegjenger som får kjøre CUPRA Born til og fra Palmesus, og lade gratis med Eviny underveis. I tillegg vinner de 4 VIP-billetter og overnatting i Glamping-telt på Palmesuscamp torsdag til søndag. Totalverdi ca 30.000.

Hvorforgjør vi dette, lurer du kanskje på? Rett og slett fordi CUPRA og Eviny er opptatt av at flest mulig reiser utslippsfritt til og fra festivalen. Enkelt og greit!

Vinnergjengene får hovedrollene i årets kuleste reisefilm til Palmesus. 

Slik deltar du i konkurransen 

1. Registrer deg her

2. Lag en video med tre venner du vil ha med deg i bilen til festivalen og tag det med #roadtripmotnull på instagram + tag @cupra_norge og @eviny for å delta i konkurransen innen 12.06.

3. De to beste bidragene vinner premien! Vinnerne blir kontaktet gjennom sine sosiale mediekanaler. 


Konkurranseregler:

For å vinne bilen må sjåføren være over 23 år.

For å vinne VIP billetter må du være over 20 år.

Premien er personlig og kan ikke selges eller gis bort.

Video og bildemateriell som sendes inn kan benyttes av CUPRA og Eviny i forbindelse med konkurransen.

Palmesus omtales som Skandinavias største strandfest og i år skal festivalen avholdes 30. juni og 1. juli i Kristiansand.

Hvert år samles nesten 60.0000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å nyte sol, sommer og store musikkopplevelser. 

Palmesus er godkjent som Miljøfyrtårn-bedrift, og har tatt flere viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.