no:Our DNA:Racing:CUPRA e-Racer in ETCR NO/NO

CUPRA for ETCR.

CUPRA former fremtidens racing ved å introdusere en helt ny opplevelse. Som navnet antyder vil ETCR (Electric Touring Car Races) være verdens første mesterskap i standardbilracing for elbiler fra flere merker. Siden de tekniske kravene i ETCR er basert på CUPRA e-Racer, kommer bilen vår til å sette standarden for andre merker som vil delta i den nye konkurransen.

Når det er sagt, kommer ETCR-serien til å tillate fire- eller femdørs serieproduserte standardbiler for racing, akkurat som eksisterende TCR-modeller, med girkasse med fast utveksling og bakhjulsdrift. WSC Technology, et datterselskap av WSC Group som utviklet TCR, vil distribuere en pakke med motor, girkasse, omformere og en batteripakke med en energikapasitet på 65 kWh. Alt kan tilpasses biler, inkludert de som er bygget iht. TCR-kravene.

For å sette ting i perspektiv vil vi illustrere potensialet i elektriske standardbiler for racing. Vi kommer til å bruke CUPRA e-Racer som referanse. Med en topphastighet på 270 km/t, akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 3,2 sekunder og et batteri som kan vare i 40 km ved full hastighet, får racerbilens egenskaper en ny definisjon. Se videoen for å få en forsmak på det spennende vi har i vente.