no:faq:CUPRA Born NO/NO

CUPRA Born

CUPRA Born

Hvor stort er bagasjerommet?

CUPRA Born har et bagasjeromsvolum på 385 liter. Bagasjeromsvolumet med nedslåtte bakseter er 1 267 liter. Borns justerbare doble bagasjeroms-gulv lar deg frakte større gjenstander eller skjuler bilens ladekabler om du ønsker det. Dobbelt bagasjeroms-gulv er standardutstyr. 

Kan CUPRA Born ha takboks? 

CUPRA Born er ikke godkjent for transport av takboks eller takbøyler på taket for frakt av ski eller lignende. Midtarmlene med skiluke bak for transport av ski og lengre gjenstander, er inkludert ved valg av CUPRA Dinamica interiør. 

Hva er bakkeklaringen på CUPRA Born?

Bakkeklaringen på Born er 13,1 cm, og sikrer god framkommelighet hele året.

Kan CUPRA Born trekke tilhenger?

CUPRA Born kan ikke utstyres med tilhengerfeste for transport av tilhenger. Midtarmlene med skiluke bak for transport av ski og lengre gjenstander, er inkludert ved valg av CUPRA Dinamica interiør. 

Kommer CUPRA Born med forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk?

CUPRA Born er kun tilgjengelig med bakhjulstrekk. I CUPRA Born utgjør batteriet og elmotoren hovedtyngden. Batteripakken sitter mellom akslingene, mens elmotoren sitter på bakakslingen. Dette gir en vektfordeling på tilnærmet 50/50 og gjør at kjøreegenskapene til Born, med høyt dreiemoment og marktrykk på bakhjulene blir svært gode og sikrer god framkommelighet hele året. 

Er CUPRA Born tilgjengelig med lårstøtte foran?

Ved valg av Dinamica interiør så leveres CUPRA Born med justerbar lårstøtte og elektrisk justerbar korsryggstøtte foran.  

Hvilke kjøreprofiler er tilgjengelig i CUPRA Born?

I CUPRA Born kan du velge mellom følgende kjøreprofiler. 

Range
- Reduserer forbrulet slik at du kjører mer økonomisk, og begrenser hastigheten og den maksimale ytelsen.
 

Comfort - Gir avslappende og behagelig kjøring, for eksempel på lange kjøreturer på motorvei. Ytelsen er høyere enn ved bruk av Range.
 

Performance - Gir bilen dynamiske egenskaper og legger til rette for en sportslig kjørestil. 

CUPRA
- Gjør bilen svært sportslig og gjør det mulig å utnytte bilens fulle kjøreytelse. Funksjonen e-BOOST aktiveres ved valg av "CUPRA". Det betyr at bilen avgir mer krefter når du trår inn gasspedalen. "CUPRA" er kun tilgjengelig på våre e-BOOST-versjoner av Born. 

 

Hvor finner jeg tekniske spesifikasjoner?

Besøk vår landingsside for CUPRA Born og scroll nesten helt nederst på siden. Her finner du tekniske detaljer om våre CUPRA Born utstyrsversjoner. 

Hva er prisen på CUPRA Born?

Du finner alltid oppdaterte priser på bil og utstyr i vår nettbutikk. Her kan du designe din CUPRA Born og leke deg med ulike finansieringsløsninger.